SUISAM DRUMS - EDUCATION

Drumlessons - Sessions - Studio - Workshops - Bandcoaching

Het aanleveren van de opdracht

Wat kun je ons het beste toesturen
Je kunt ons een MP3 of WAVE-file mix van gitaar en zang opgenomen met een clicktrack of een file van een volledig opgenomen project zonder drums toesturen.
Als je wilt dat wij een drum track beluisteren die jezelf hebt gemaakt om een indruk te geven zoals je het ongeveer wilt hebben, stuur dat in een ander bestand door.

Om de beste resultaten van Suisam Drums te krijgen let dan op de volgende punten:
• Zorg dat de track begint met Twee maten click voordat het nummer begint en plaats de BPM (het tempo) in de bestandsnaam (bijvoorbeeld: My-Song-example-120BPM.mp3).
• Stuur ons je bestanden als MP3 of WAV-bestanden op 192kbps.
• Stuur ons een nummer door waarnaar je wilt refereren. Ofwel een drum track die je hebt gemaakt of een bekend lied dat je heeft beïnvloed.

Hier zijn een aantal veel voorkomende fouten:
• Het is niet mogelijk om drums op te nemen over een bestaande drumpartij.
Als je je eigen beat, loops of midi drum tracks, hebt gemaakt hoef je ze “niet” te plaatsen in de mix van de track die wij gebruiken om op te nemen . Het is verwarrend als een andere drum track op de achtergrond meeloopt.
• Alles wat we nodig hebben is een mix.
Stuur ons een eenvoudige MP3/WAV mix. We hebben géén project of multitrack bestanden nodig. Alles wat we nodig hebben is een eenvoudige mp3/WAV mix van je song zonder drums en eventueel een verwijzende track.
• Het is héél belangrijk om een ​​strak ritme te hebben.
Je lied zal op basis van hetgeen je ons aanlevert worden ingespeeld. Als jouw track niet is opgenomen met een metronoom/clicktrack, dan is de kans groot dat de rest van de instrumenten  niet perfect synchroon lopen. Zorg dus dat je track zoveel mogelijk synchroon loopt met de clicktrack.


Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen dan kunt u het 'BESTELFORMULIER' invullen.