SUISAM DRUMS - EDUCATION

Drumlessons - Sessions - Studio - Workshops - Bandcoaching

8 Redenen waarom je kiest voor Suisam Drums ‘Real Live Drum Recording’

1. Geen vrijetijds- of gelegenheidsmuzikanten
Meestal ken je een vriend of kennis en vraagt hem/haar drums te spelen voor je lied. Allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk kom je erachter dat je totaal niet tevreden bent. De track is niet ingespeeld zoals je dat graag wilt. Je moet tijd besteden aan het bewerken en het voelt nooit goed om kritiek te geven op een vriend op zijn/haar drumspel. Bij ons krijg je wat je vraagt en worden er aanpassingen gedaan indien men dat wenst.

2. Tijd is kostbaar
Je hebt waarschijnlijk een behoorlijk druk schema. De tijd die je gebuikt voor een drum track kun je beter gebruiken voor bijvoorbeeld de perfecte gitaar lick of vocalen…... Je hebt dan meer tijd voor creativiteit i.p.v. aan je drumtrack te denken. Meestal wordt de drumtrack binnen één week geleverd.

3. Laat je muziek ‘echt’ klinken
De meesten van ons willen dat onze muziek net zo serieus genomen wordt zoals de nummers die we horen op de radio. De enige manier om dit te doen is om je muziek te laten klinken als de nummers die ze op de radio laten horen! De éérste stap op weg naar het maken van je muziek die echt tot leven komt is het hebben van een professioneel klinkende drumspoor gespeeld door een professionele studio drummen. Met die instelling, kun je een nummer  mooier laten klinken, zodat je vrienden zich afvragen waarom je niet in hun iPod mix naast hun favoriete artiesten staat.

4. Jij bent de baas
We weten dat veel muzikanten vrij kieskeurig  zijn als het gaat om het opnemen van hun nummer. Je wilt dat je drum track wordt opgenomen met het gevoel zoals je dat in gedachten had. Wanneer je een drum track van ons bestelt, kun je hetgeen verwachten dat je graag wilt. Je krijg zelfs een ‘preview’ te horen voordat je het uiteindelijke product krijgt, om te zorgen dat alles zoveel mogelijk naar jouw smaak is.

5. Maak het je eigen
Elke drum track die je bestelt zal exclusief zijn en alleen jij zal het rechtstreeks toegestuurd krijgen. Pas je bestelling aan, zodat het echt jouw lied is. Heb je een specifiek idee voor een drumpatroon? Maak een MIDI-file ervan en stuur het naar ons op! Is allemaal geen probleem. De beats die je in je hoofd hebt worden tot leven gebracht door een professionele drummer.

6. Samenwerking met professionele muzikanten
Waarom honderden euro’s meer betalen voor een drummachine als je toch kunt samenwerken met een echte professionele drummer aan een nummer waar je zo hard aan gewerkt hebt? Het programmeren van een drumcomputer heeft niet dezelfde energie of intentie als een samenwerking met een professionele muzikant die het gevoel echt kan overbrengen in je muziekstuk. Hoe vaak heb je de kans om te werken met professionele muzikanten op een van je eigen nummers? Die ervaring is veel inspirerender dan een rit naar je plaatselijke muziekwinkel om een drumcomputer te kopen!

7. Blijf creatief
Je weet nooit wanneer inspiratie zal toeslaan. Heb je een geweldig nieuw idee voor een liedje? Werk het af met wat gitaar/keyboard track en laten wij de volgende stap voor je zijn. Binnen een afgesproken tijd heb je een drum track die je creativiteit verder op weg zal helpen……..

8. Betaling

Je betaald zodra je tevreden bent over het eindresultaat. Door deze werkwijze loop je dus geen enkel risico.


Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen dan kunt u het 'BESTELFORMULIER' invullen.