WORKSHOP 'CAJÓN voor beginners'

Wat is een Cajón? Een Cajón is een houten kist!

Het is een drumstel en percussie instrument in een houten kist.

De Cajón (uitspraak: kachón) vind zijn oorsprong in Midden en Zuid Amerika. “Cajón” is Spaans voor “kist”. Met de cajón kan elke muziekstijl worden bespeeld; pop, jazz, rock, funk, latin, flamenco, balkan, klassiek…

De Cajón is voor het eerst als instrument “uitgevonden” in de havens van Midden en Zuid Amerika, ongeveer 300 jaar geleden, door havenarbeiders, meestal Afrikaanse slaven. De kisten die werden gebruikt voor het transport van goederen gebruikten zij als instrumenten. Spelend en zingend op de kisten kwam hun muziek weer tot leven.

De Cajón heeft sindsdien een opmerkelijke en spectaculaire opmars gemaakt in de muziekwereld.

Indien u nu al geïnteresseerd bent en u wilt nu al beginnen met het bespelen van de Cajón, dan kunt u bij ons nu al een Cajón bestellen. Klik HIER om doorverwezen te worden naar onze webshop.

 


WORKSHOP ‘CAJÓN voor BEGINNERS’

 

Wat leer je?

Je leert tijdens deze workshop de basis slagen: bas, tone en slap te gebruiken. Hiermee leer je ritmes te slaan, waarmee je op eenvoudige wijze met muziek kan meespelen.

 

Uit hoeveel lessen bestaat de workshop?

De workshop bestaat uit 2 lessen van 60 minuten. Deze lessen vinden plaats, één keer per week, 2 weken achter elkaar.


Wanneer en Waar?

Binnenkort NIEUWE STARTDATA !!!!!


Wanneer betalen?

Omdat wij de Cajóns moeten inkopen vragen wij een vooruitbetaling van 50%. Dit kunt u per bank overmaken. Het restant, de overige 50% dient u tijdens de eerste les vóór aanvang van de les te voldoen, maar kunt u uiteraard ook per bank voldoen. U krijgt dan een bewijs van betaling mee.

 

Wanneer kan ik me inschrijven?

U kan zich NU al inschrijven met beneden staande inschrijfformulier. Op volgorde van inschrijving wordt uw plaats bepaald. Daar wij de Cajóns moeten bestellen dient u zich tijdig in te schrijven. Zodra wij de aanbetaling ontvangen hebben plaatsen wij direct de bestelling. 


Wat is de uiterste Inschrijfdatum?

Indien u een 'nieuwe Cajón' wenst dan kunt u zich uiterlijk tot "10 dagen vóór de startdatum inschrijven", daar wij de cajóns moeten bestellen. Hebt u een eigen Cajón dan kunt u zich nog het weekend vóór de startdatum inschrijven. 

Hebt u nog vragen of opmerkingen dan kunt u dat op het inschrijfformulier vermelden.

Inschrijfformulier 'CAJÓN WORKSHOP voor Beginners'